Wella Chariad

Energetische Behandelingen

Ik werk met verschillende vormen van energie. waaronder de Mahatma energie. Deze energie is de meest transformerende ,sterkste en zuiverste energie die de wereld en mensheid kent. Deze energie is constant aan het transformeren en gaat met de tijd mee. Deze energie wordt dus alleen maar krachtiger. Tijdens mijn opleidingen heb ik me verschillende methodes en technieken eigen gemaakt om u weer in uw eigen kracht te zetten. Ook geef ik u teachings/adviezen die u handvatten geven om sterker door het leven te gaan. Energetisch werk geeft u een flinke duw in de goede richting en triggert het zelfgenezend vermogen van uw lichaam en mind. Voorafgaand aan een behandeling stem ik mij af op uw Hogere Zelf (I AM Presence) zodat ik intuïtief weet welke energie ik ga inzetten. Ik werk o.a. met de Mahatma energie, Goldhealing, Raster energie en Angel Light( Engelen energie)

Mahatma Healing

Mahatma de Avatar van Synthese energie wat ook bekend staat als De Mahatma (Mahatma betekent letterlijk Grote Ziel).

De Mahatma energie, wat rechtstreeks van de Bron Vader/Moeder/God de Divine komt, kent alle kleuren/stralen van het totale spectrum. Reiki bijvoorbeeld staat voor 1 straal en is 1 klein aspect van de Bron de Divine. De Mahatma vertegenwoordigt een groepsbewustzijn dat alle 352 bestaanslagen belichaamt oftewel alle kleuren van de totale spectrum.

Bij verschillende ziektepatronen/-beelden, zoals stress, burn-out, vermoeidheidsklachten, angsten, slaapproblemen, ADHD, trauma, allergieën en rouwverwerking kan de Mahatma healing toegepast worden.

Blokkades worden opgeheven en klachten verminderen of verdwijnen zelfs. Oude energie kan worden losgelaten, zodat er ruimte komt voor nieuwe energie en alles weer kan stromen vanuit je eigen kracht. Het energetisch systeem wordt als het ware opgeschoond.

Een Mahatma healing heeft een diep ontspannende werking op het lichaam, waardoor de energie het werk kan doen.

Gold Healing

Deze energie stemt je af op één van de sterkst transformerende energiestralen uit de Kosmos. Het zet het negatieve om in het positieve door haar gouden licht te stralen. De Gold Healing heeft als eigenschap de sterke werking om angstgevoelens, negativiteit en depressies te bannen. Het transformeert deze negatieve gevoelens om en zuivert. Daarnaast biedt het bescherming tegen ongewenste energieën door het gouden licht dat ons gaat omringen na een behandeling. De Gold Healing werkt dus heel sterk op het emotionele en psychische vlak van de mens. Vaak zit hier de bron van vele lichamelijke ziektes. De Gold Healing en de Mahatma energie. Je pakt zo de bron en ook de klachten aan.

De Gold Healing werkt ook heel goed bij het behandelen van kinderen. Vooral kinderen die energetisch in onbalans zijn, gevoelig zijn, psychische klachten hebben en hierdoor angsten en stress hebben, hebben baat bij de Gold Healing. Kinderen met een ontwikkelingsstoornis zoals ADHD, autisme, PDD-NOS en andere stoornissen zullen ook baat hebben bij deze healing. De energie zorgt voor ontspanning en geeft rust in hun al drukke leventje. Deze mooie resultaten werken ook weer door naar de rest van het gezin. Het is daarom vaak goed om de andere gezinsleden een behandeling te geven, zo heal je iedereen, en brengt dit weer rust in het gezin.

Raster energie sessie

Herstellen Goddelijke Blauwdruk

Rond je auraveld is er een geometrisch raster, deze is verbonden aan een energetisch netwerk dat om de aarde heen ligt. In het Universum is ook een netwerk van energetische lijnen, deze lijnen vormen ook een raster; deze beiden rasters zijn verbonden met elkaar. Ook wij zijn hiermee verbonden . Dit raster vormt een blauwdruk. Door allerlei invloeden van de maatschappij kunnen er verstoringen ontstaan in ons lichaam en geest.

Je wordt gedwongen alle vormen van je innerlijke autoriteit buiten jezelf te zoeken, zodat je afhankelijk wordt van wat anderen vinden, zeggen of doen, wat kan leiden tot angst, macht, onderdrukking en controle. De Goddelijke blauwdruk die laat zien wat jouw ware essentie is, is verstoord geraakt.

Er zitten energetische blokkades op ons blauwdruk, die er voor zorgen dat we niet in ons Ware kracht kunnen gaan staan. En onze volledige potenties niet kunnen benutten.

Door het toepassen van een healing met de hoge trillingsfrequentie van rasterenergie, kunnen energetische blokkades gereinigd en hersteld worden, Er vindt heling plaats op een diep niveau in het mentale, emotionele en fysieke lichaam.

Het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. De aura wordt hersteld.

De Goddelijke blauwdruk wordt hersteld, hierdoor ontstaat meer inzicht en bewustwording.

Paranormale Behandelingen

Dit zijn behandelingen waarbij ik mij op u af te stem, en door middel van met mijn zelfhelend vermogen uw zelfhelend vermogen activeer. Hierdoor kunnen blokkades die zich op fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel niveau bevinden vaak weer in beweging gebracht worden. Dit met als doel de blokkades op te heffen om op deze wijze te streven naar het verminderen of zelfs geheel verdwijnen van lichamelijke ongemakken of het op een andere manier hanteren van en leren omgaan met het ziekteproces.

Belangrijk is dat u weet dat ik u niet kan genezen. Dat kunt u alleen zelf door:

 • bereid te zijn om aan uzelf te willen werken,
 • uit uw comfortzone te stappen,
 • uzelf te leren kennen,
 • letterlijk door het stof te gaan en de verantwoordelijkheid te nemen in en voor uw leven.

Tijdens het intakegesprek stel ik samen met u een behandelplan op. Ik wil u graag helpen, ondersteunen en begeleiden op deze innerlijke reis van heling en persoonlijke groei.

Het behandelplan kan uit één of meerdere technieken bestaan:

 • Zware energieën verwijderen
 • Chakra’s reinigen en herstellen
 • Aura reinigen en herstellen
 • Hypnose( een techniek om toegang tot het onderbewustzijn te krijgen)*
 • Power-reset (een techniek om emoties te verlagen)
 • Paranormale Healing met afsluiting via de voeten
 • Body-reset (een krachtige behandeling voor totale ontspanning van het lichaam)( pas inzetbaar na de tweede behandeling)

Hypnose

Wat is het en hoe werkt het?

Een groot deel van ons gedrag (95%)doen we onbewust. Daarom is afvallen en het stoppen met roken ook heel lastig als u dit alleen op wilskracht probeert te doen. Daarom is het belangrijk dat als u uw gedrag écht wilt veranderen, uw onbewustzijn en uw bewustzijn gaan samenwerken. Uw onbewuste kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus neemt het de nieuwe programmering voor waar aan.

Hypnose is een staat van diepe ontspanning en focus. U kunt alles volgen en U kunt zich alles herinneren. Terwijl u ontspannen zit maak ik contact met uw onderbewustzijn Doormiddel van communicatie met het onbewustzijn, kunt u makkelijker belemmerende patronen loslaten en deze vervangen door nieuwe patronen. Bij een hypnose behandeling gaat alles in overleg. Voor u onder hypnose gaat, bespreken we samen waar u verandering in wilt brengen, De nieuw in te brengen programmeringen leggen we voor de hypnose sessie in overleg vast. Hypnose werkt alleen als er van tevoren een mondeling contract is afgesloten op basis van vertrouwen en de wil om gehypnotiseerd te worden. Zonder dit contract is een hypnose sessie niet mogelijk!

Hypnose kan voor verschillende doeleinden toegepast worden b.v. “stoppen met roken”, 'Afvallen.